Verslag Rondje Vliegveld

36. Seizoensafsluiting (Rondje Vliegveld)

Met 20 man op de weg en 35 man bij de koffietafel in de Wieëtsjaf hebben wij gisteren seizoen 2017 helaas moeten afsluiten.

Het traditionele rondje vliegveld zonder pauze was ook dit jaar de laatste regel in het rittenschema.
Prachtig herfstweer, wel met een stevig windje!

vliegveld 1

Dit jaar hebben de leden van TCK en de bus gezamenlijk meer dan 72.000 km afgelegd in totaal 35 ritten. Slechts één rit kwam door extreem slecht weer te vervallen.
Met gemiddeld 20 deelnemers zijn we tevreden, al hebben we wel een uitdaging voor de boeg om dit aantal in 2018 nog verder omhoog te krijgen.

Ook dit jaar mochten koffie en vlaai niet ontbreken bij de afsluitende bijeenkomst in ons stamcafé De Wieëtsjaf.
Hier zijn alle leden, sponsoren en vrienden van Tourclub Kerkrade a.s. zaterdag, 4 november, vanaf 19:30 uur van harte welkom op onze afsluitende (open) feestavond.

Na 5 jaar in mijn garage te hebben gestaan kon onze inmiddels doffe, volledig onder gestofte wisselbeker eindelijk worden overgedragen aan een nieuwe eigenaar. Jan Langen: veel plezier ermee!

vliegveld 2

Last but not least een persoonlijk dankwoord aan alle trouwe lezers van dit wekelijkse fotoverslag en onze vele fans op Facebook. Niet te vergeten ook onze sponsoren, die er met hun bijdragen weer voor hebben gezorgd dat Tourclub Kerkrade een prachtig seizoen heeft kunnen draaien.
Jullie zijn geweldig!

Geniet van jullie vrije zondagen en tot ziens in maart 2018.
René Michel, voorzitter Tourclub Kerkrade

Reacties zijn gesloten.