Verslag Pannenkoekrit – Osteopathie Praktijk Horck

 18. Pannenkoekrit

na een week met recordtemperaturen stonden vanmorgen 15 leden aan het vertrek. Bij toch al 25 graden in de vroege ochtend hadden we toevallig de voor ons 2 sterren vlakke pannenkoekrit op het programma staan waarin maar een paar heuveltjes beklommen moesten worden.De temperatuur bleef naar stijgen en we verheugden ons al op de pauze bij het gezellige binnenhof van Gasthof Blanckthys in ’s Gravenvoeren waar tijdens de pauze de bidons tot aan de rand werden bijgevuld.
Het kwik bleef maar stijgen tot boven de 30 graden en de leden waren dan ook blij om op hun computer te zien dat de nog af te leggen kilometers steeds minder werden.
Bij aankomst in Kerkrade waren de gedachten al bij het nuttigen van koele drank om het verloren vocht weer bij te vullen.

Onze chauffeur Thomas was bij deze rit ook de fotograaf om weer mooie actiefoto’s te maken waar we hem dankbaar voor zijn.Deze rit werd gesponsord door Osteopathie Praktijk Horck uit Kerkrade. Bedankt!

Tot volgende week!

Reacties zijn gesloten.