Verslag Finale Goldrace / Adsteeg – Fixed Gear Coffee

25. Finale Goldrace / Adsteeg – Fixed Gear Coffee

Afgelopen weekend stond de Finale Goldrace en de Adsteeg op het programma voor de “Elite” en de “Masters”. Echter gooide het herfstachtige weer roet in het eten en werden de ritten afgelast en bleef het rustig op de Markt in Kerkrade. De geplande pauzeplek van zondag bij Fixed Gear Coffee aan de voet van de Cauberg moet helaas een weekje op ons wachten.

Zoals het gezegde luidt, na regen komt zonneschijn! Komend weekend staan namelijk weer tropische temperaturen in het verschiet. De mannen van de “Masters” als de “Elite” zijn dit weekend te vinden in het Zuid-Limburgse Heuvelland waarbij de “Masters” een klein uitstapje over de grens maken richting De Plank, de naamgever van de rit. Of is het de omgekeerde rit “De Brakke tocht” maar dan zonder de klim van de Brakke berg in Geulhem…

Beide groepen zullen een bezoek brengen aan de ritsponsor van deze week, Fixed Gear Coffee, voor een goed verzorgd bakkie en de nodige cola’tjes!

“zien we jullie ook aan de voet van de Cauberg…”

Tot ZONdag!

Reacties zijn gesloten.