Even voorstellen: Rutters & Smits

Elk nadeel heeft z’n voordeel. Ofschoon ons seizoen officieel al is begonnen zullen we voorlopig niet samen op de fiets zitten. Een ritverslag op maandagavond is dus eveneens voorlopig niet aan de orde. Dit geeft ons voldoende tijd om aan onze bus en nieuwe kleding te werken en zo beginnen we het seizoen in een volledig nieuw jasje. De vraag is alleen nog wanneer.

Achter de schermen zitten we dus niet stil. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan het ontwerp van de nieuwe kleding, samen met onze 9 kledingsponsoren. Zonder deze was het niet mogelijk geweest iedereen zo prachtig in te kleden. Daar zijn we dus enorm blij mee.De komende dagen willen dan ook alle sponsoren aan u voorstellen.

Vandaag beginnen we met Rutters & Smits Bouwmaterialen & Tegelhandel B.V., de afgelopen 4 jaar reeds als co-hoofdsponsor prominent aanwezig op de kleding en nu dus ook weer voor de komende 3 seizoenen. Als lid van de vereniging en eigenaar van dit prachtige familiebedrijf is Henk Delnoij dubbel betrokken bij onze vereniging en zijn we dankbaar dat hij ons wederom steunt.
Bij zijn showroom op de Beitel in Heerlen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar uw droom badkamer of die ene perfecte tegel voor in uw woonkamer of tuin. Loop eens binnen voor een adviesgesprek of voor het maken van een 3D-tekening van uw nieuwe badkamer, toilet of woonkamer.

Zoals u ziet is de sponsorovereenkomst voor de kleding reeds getekend en zult u Rutters & Smits Bouwmaterialen & Tegelhandel B.V. binnenkort ook heel groot op onze bus kunnen zien.

Reacties zijn gesloten.