Info

Sponsorplan Tourclub Kerkrade

WIE?
Tourclub Kerkrade is een recreatieve Wielerclub met meer dan 40 actieve leden.

WAT?
Plezier, ontspanning, gezonde inspanning, passie voor de sport delen, socializen en genieten van een goede kop koffie op zondagmorgen.

WAAR?
Met de kerktoren op de markt in Kerkrade als trefpunt, en routes variërend tussen de 60 en 150 km, zijn het Limburgse heuvelland, de Eifel en de Ardennen onze achtertuin.

WANNEER?
Iedere zondag van begin zomertijd tot einde zomertijd om (kerk) klokslag 8.30u. En natuurlijk wordt er doordeweeks door kleinere groepjes of individuen ook dagelijks getraind.

WAAROM?
Aanschaf nieuwe kleding voor alle leden, plus het onderhoud van de volg bus zijn de grootste kostenposten van TCK. Deze worden grotendeels gedekt door de contributie en de eigen bijdrage per lid. Maar omdat de vereniging groeit, en de kleding wordt er niet goedkoper op, zou dit onhaalbaar zijn zonder sponsoring! Wij zijn van mening dat onze club bestaat uit wielerliefhebbers en niet uit wielerhufters! Onze groepen op zondag zijn een mooie afspiegeling van de samenleving; van student tot CEO, van bouwvakker tot accountant, van yup tot AOW-er. En als je dan ziet hoe het plezier, de inspanning en de ontspanning deze gemêleerde groep verbindt, dan kun je daar met een gerust hart je naam / logo aan verbinden en ervan mee genieten als je ze zelf tegenkomt in het heuvelland, of zelf eens meerijdt als kleding sponsor in je eigen tenue, of het van anderen terug hoort dat ze ‘die groep met je naam erop’ hier of daar weer hebben gezien.

HOE?
Er zijn diverse pakketten met de mogelijkheid tot een eenmalige sponsoring of een driejarige sponsoring, voor kleine en grotere bedragen. Sponsoring is gunnen, en wij zijn blij met wat u ons gunt,wij informeren u graag over de opties in onze flyer.